opc_loader

POWERbreathe helpt mij bij het herstel na Corona

POWERbreathe helpt mij bij het herstel na Corona

Eva is herstellende van Corona en stuurde ons een email over haar ervaringen met POWERbreathe. Belangrijkste natuurlijk is om te horen dat haar herstel voorspoedig gaat! Daarnaast laat haar situatie en ervaring goed zien dat de richtlijnen van het KNGF en het Sportgeneeskunde Advies Nazorg Covid-19 er niet voor niets zijn! Omdat we het met Eva eens zijn dat haar ervaring voor andere ex-Covid-19 patienten interessant kan zijn plaatsen we haar email in z'n geheel (met toestemming van Eva) hier op de blog.

"Graag wil ik mijn bevindingen met de PowerBreathe met u delen. 

Op 23 oktober werd ik ziek. Mijn coronauitslag bleek positief. Na 8 dagen was ik klachtenvrij en voelde ik me goed. Op dag 9 kreeg ik ineens zware hoofdpijn die 3 dagen duurde. Daarna hield ik last van allerlei verschillende corona-gerelateerde klachten. Na ongeveer 6 weken thuis op de bank te hebben gezeten (veel meer kon ik niet) las ik een artikel over de invloed die corona had op de ademspieren/middenrif. Al weken had ik een onrustige en veel te hoge ademhaling en hartslag. Ondanks mijn 15 jaar ervaring met yoga en meditatie kreeg ik mijn ademhaling niet onder controle. 

Via een Google zoekopdracht kwam ik op jullie site terecht en heb daar de PowerBreathe besteld. Na een week op stand 0 de oefeningen gedaan te hebben was mijn ademhaling weer normaal. Nu ben ik bijna nog een week verder (stand 1) en heb ik een constante, diepe en rustige ademhaling. Op mijn Garmin sporthorloge kan ik zien dat mijn hartslag in rust weer terug is naar normaal. Mijn longen kunnen nu dankzij de PowerBreathe herstellen. Bij inspanning (ik kan weer wat kilometers fietsen!) zijn mijn longen nog wel gevoelig en soms pijnlijk. Maar de vooruitgang die ik in krap 2 weken gemaakt heb vind ik verbazingwekkend.

Ik zou dolgraag zien dat mijn ervaringen andere patiënten met lange covid-19 kan helpen. 

Hoe dan ook ben ik in ieder geval erg dankbaar dat ik jullie PowerBreathe ontdekt heb en zodoende sneller weer mijn normale (sportieve) leven op kan pakken.

Vriendelijke groet,

Eva

Nijmegen"

Wil je na het lezen van deze blog meer weten neem dan contact met ons op. Als je net als Eva ook wilt gaan trainen om je herstel na Covid-19 te bespoedigen dan helpen we je graag verder met een gratis trainingsadvies en praktische handleiding.

Terug