opc_loader

Plus MR weerstandsbereik medium

Artikelnr: PB2002
59,95

Kies de kleur

x
Verzendmethode
:
5,99
Levertijd:
1 tot 2 dagen

De 'weerstand medium' uitvoering is de beste keuze voor heren van alle leeftijden (tot 55+) en dames van bovengemiddelde postuur en conditie. Leverbaar in drie verschillende kleuren: zwart, roze en blauw. Het bereik van deze uitvoering is voldoende groot, ook voor topsporters. Voor vragen kunt u ons bellen of mailen.

Met de POWERbreathe Plus heb je een optimale airflow en ergonomie zodat je effectief en plezierig kan trainen. Het kleine mondstuk is gemaakt van zachte, anti-bacterieële, kunststof. Instelling van de weerstand gaat eenvoudig via de draaiknop en de duidelijk afleesbare schaal geeft aan op welk niveau je traint. Iedere training kan worden aangepast aan de gewenste intensiteit. Nederlands instructieboekje en schoonmaaktabletjes zijn bijgesloten.

Door een 'trainingsadvies op maat' mee te bestellen heb je een duidelijke handleiding op welk niveau je training zou moeten beginnen en waar je ongeveer zou horen te eindigen.

Krachttraining van de ademhalingsspieren met POWERbreathe helpt om het ademhalen makkelijker te maken. Door de training verandert je adempatroon; het wordt dieper, rustiger en gecontroleerder, met name bij hogere tempos. Met sterkere ademspieren kan je een inspanning op hoog niveau langer volhouden zodat je trainingen effectiever worden en je tot betere prestaties kan komen.

De weerstand is instelbaar tussen:

Weerstand medium: 23 tot 186 (cm H2O)

Schoonmaken:

Na ieder gebruik met warm water en milde zeep, afwasmiddel of POWERbreathe reinigingstabletten schoonmaken, goed naspoelen met water en droog maken of laten drogen in open lucht. Niet uitkoken, niet geschikt voor vaatwasmachines!

Waarschuwing:

Ademspiertraining door personen onder de 16 jaar moet gebeuren onder supervisie van een volwassene. Als je twijfelt over de toepasbaarheid van ademspiertraining in jouw situatie, of als je een luchtwegaandoening hebt, vraag dan je huisarts, sportarts of fysiotherapeut om advies.

Contra-indicaties:

Ademspiertraining met POWERbreathe is niet aanbevolen voor personen die ooit een spontane klaplong (niet als gevolg van een ongeval) hebben gehad, de mogelijkheid bestaat dat de klaplong zich opnieuw voor kan doen. In geval van gebroken of gekneusde ribben kan het trainen het beste onderbroken worden tot je volledig hersteld bent. Ook bij KNO infecties, oorpijn, verkoudheid, griep en andere aandoeningen kan je beter de training even stoppen. Astma patienten die geen volledige controle hebben en/of last hebben van onverwachte exacerbaties raden we aan het trainen met POWERbreathe vooraf met hun arts af te stemmen.

Plus MR weerstandsbereik medium
Recensie 1 tot en met 6 (van de 13 recensies). Resultaat: 123VolgendeToon alles

De Powerbreathe Plus MR nu een kleine 3 weken in gebruik. Prima service tav levering. Ik heb de (meer dan) indruk dat ik al enige vorm van verbetering bespeur. Tijd is hiervoor echter te kort dus ik ga vrolijk verder met nog beter (leren) ademhalen.
Nogmaals bedankt voor de goede service en ondersteuning

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Merk duidelijk dat ik beter ben gaan fietsen, waarschijnlijk ook omdat ik de laatste 3 maanden goed heb kunnen trainen.
Berg/heuvel op Winterberg had ik wat moeite om richting de 5 slagen onder/rond mijn anaerobe drempel te komen. Verder reed ik daar prima vlak en heuvel op. Kon het laatste uurtje van de zes met gemiddeld 30p/u gewoon alles op kop doen. (het was erg stil achter me.?)
Ben nu aangeland op stand 4.5 en kan nog steeds 30x ademen.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

De Power Breathe aangeschaft om een (nog) betere ademhaling bij het hardlopen te krijgen, blijkt nu ook dat het mijn ademhaling bij zeker het zwemmen veel rustiger heeft gemaakt. Ik ervaar dit als een belangrijke verbetering. Let er wel op bij het schoonmaken dat dit niet met te heet, maar met warm water gebeurt. Anders vervormen er onderdelen en heeft Trainjelongen.nl mij overigens erg goed moeten helpen met nieuwe onderdelen en nu werkt de Power Breathe gelukkig weer goed.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Even een update over de POWERbreathe. Het maakte mij na drie dagen gebruik meer bewust van je ademhaling en hoe! (diepe ademhaling dus)
Merk duidelijk dat ik beter ben gaan fietsen. Waarschijnlijk ook voor een deel te wijten dat ik de laatste 3 maanden goed heb kunnen trainen.
(ervoor veel uitval door longproblemen en vooral het wennen aan de medicatie en sporten met mindere weeromstandigheden. (luchtvochtigheid)
In Winterberg reed ik daar prima vlak en heuvel op. Kon het laatste uurtje van de zes met gemiddeld 30p/u gewoon alles op kop doen. (het was erg stil achter me.?)
Ben nu aangeland op stand 4.5 en kan nog steeds 30x ademen. Denk wel dat het einde van de progressie in zicht is, het is letterlijk werken zwaar werken voor het lijf.

Vr gr Gerard

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Prima product, en keurig schema gekregen waarbij ik nu al veel baat heb.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ik ben zeer tevreden over het resultaat,
heb meer uithoudingsvermogen en ben sneller dan voorheen.
hou het ook langer vol!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items