opc_loader

Phantom Trainingmasker Silver

99,95
Maat
x
Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen

Het Phantom masker is ideaal om meer uithoudingsvermogen te krijgen. De beperking van de luchttoevoer belast je ademhaling zodat je middenrif ook getraind wordt. Met een hendeltje kan je de weerstand aanpassen zonder dat je het masker hoeft af te zetten. Maak de training met het masker niet zo lang of zwaar dat de qualiteit van de rest van je training eronder gaat lijden. Het beste gebruik je het masker kort aan het begin voor een goede warming-up en/of voor 10 tot 15 minuten aan het einde van je training. Verkrijgbaar in 3 maten, de juiste maat voor jou kies je op basis van de vorm van je gezicht of je gewicht.

Waarschuwing:

Ademspiertraining door personen onder de 16 jaar moet gebeuren onder supervisie van een volwassene. Als je twijfelt over de toepasbaarheid van ademspiertraining in jouw situatie, of als je een luchtwegaandoening hebt, vraag dan je huisarts, sportarts of fysiotherapeut om advies. Als je bij het trainen duizelig wordt of andere klachten krijgt verwijder dan het masker. Vermijd het gebruik van het masker tijdens trainingen in hele koude of warme omgeving.

Contra-indicaties:

Ademspiertraining is niet aanbevolen voor personen die ooit een spontane klaplong (niet als gevolg van een ongeval) hebben gehad, de mogelijkheid bestaat dat de klaplong zich opnieuw voor kan doen. In geval van gebroken of gekneusde ribben kan het trainen het beste onderbroken worden tot je volledig hersteld bent. Ook bij KNO infecties, oorpijn, verkoudheid, griep en andere aandoeningen kan je beter de training even stoppen. Astma patienten die geen volledige controle hebben en/of last hebben van onverwachte exacerbaties raden we aan het trainen vooraf met hun arts af te stemmen.

Phantom Trainingmasker Silver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Promotie
59,95 49,95
Laatst bekeken items