opc_loader

Phantom Trainingmasker Silver

99,95
Maat
x
Verzendmethode
:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen

Het Phantom trainingmasker is ideaal om je longen te trainen tijdens een workout. Je kan je gebruikelijke training afwerken en tegelijkertijd je ademhaling belasten zodat ze optimaal getraind worden. Net als de intensiteit van je training kan je ook de belasting van je ademspieren aanpassen. Zorg ervoor dat de stand van het masker niet zo zwaar is dat de qualiteit van je training eronder gaat lijden, het beste gebruik je het masker aan het begin voor een goede warming-up en aan het einde van je training. Verkrijgbaar in 3 maten, de juiste maat voor jou bepaal je op basis van je gewicht of aan de hand van de afstand tussen de brug van je neus en puntje van je kin. (zie plaatje)

  • (S)mall - t/m 70 kg
  • (M)edium - 70 t/m 100 kg
  • (L)arge - 100 kg +

Waarschuwing:

Ademspiertraining door personen onder de 16 jaar moet gebeuren onder supervisie van een volwassene. Als je twijfelt over de toepasbaarheid van ademspiertraining in jouw situatie, of als je een luchtwegaandoening hebt, vraag dan je huisarts, sportarts of fysiotherapeut om advies. Als je bij het trainen duizelig wordt of andere klachten krijgt verwijder dan het masker. Vermijd het gebruik van het masker tijdens trainingen in hele koude of warme omgeving.

Contra-indicaties:

Ademspiertraining is niet aanbevolen voor personen die ooit een spontane klaplong (niet als gevolg van een ongeval) hebben gehad, de mogelijkheid bestaat dat de klaplong zich opnieuw voor kan doen. In geval van gebroken of gekneusde ribben kan het trainen het beste onderbroken worden tot je volledig hersteld bent. Ook bij KNO infecties, oorpijn, verkoudheid, griep en andere aandoeningen kan je beter de training even stoppen. Astma patienten die geen volledige controle hebben en/of last hebben van onverwachte exacerbaties raden we aan het trainen vooraf met hun arts af te stemmen.

Phantom Trainingmasker Silver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items