Wat is POWERbreathe?

Welkom bij Trainjelongen.nl hier vind je alle informatie over ademhaling, ademspiertraining en POWERbreathe. POWERbreathe is een trainingsapparaat voor het gericht trainen van de spieren die je gebruikt voor de ademhaling. Ademspiertraining met POWERbreathe verbetert sportieve prestaties en vermindert kortademigheid bij dagelijkse inspanningen.

Trainen met POWERbreathe kan je vergelijken met krachttraining voor de ademspieren; het versterken van de ademspieren stelt je in staat makkelijker en dieper adem te halen. Sporters kunnen met versterkte ademspieren een belasting makkelijker volhouden en worden minder snel moe. Bij COPD en Astma zorgt ademspiertraining voor een vermindering van kortademigheid en helpt inspanningstolerantie te verbeteren.

Ademspieren worden bij gewone training zelden tot hun uiterste geprikkeld omdat dit te belastend is voor de rest van het lichaam. Een veelvoud aan wetenschappelijke studies van de laatste jaren laat zien dat het gericht trainen van de ademspieren significante effecten op prestaties en kortademigheid heeft. POWERbreathe training is een bewezen effectieve en efficiente toevoeging voor alle sporters, van recreatief tot professioneel.

Kijk op 'Wat is ademspiertraining' voor meer informatie of ga naar de webshop voor alle producten.

Meer Lucht voor Betere Prestaties
Powerbreathe ep1

powerbreathe ep1 from ddipgun on Vimeo.

 

Trainjelongen.nl is de officiele importeur van POWERbreathe voor de Benelux. Ironman, Ironman Triathlon, M-Dot, Irongirl and Irongirl design zijn officieel geregistreerde trademarks van de World Triathlon Corporation (WTC), hier met toestemming gebruikt. Het octrooi van deze producten behoort aan Ironman Triathlon.